Coaching

1-op-1 coaching

Zit je met vragen en wil je graag inzicht krijgen? Ik sta klaar om de juiste vragen te stellen en je te begeleiden op jouw ontdekkingsreis. Zelfreflectie is een krachtig instrument om naar jezelf te kijken, je eigen oordeel te onderzoeken en te ontdekken hoe anderen jou zien. In mijn 1-op-1 coaching gaat het niet alleen om woorden, maar om diepgaande inzichten en transformatie. 

We beginnen met een intake, waarin we samen bepalen of ik de juiste coach ben voor jouw vraag of probleem. Als dat niet het geval is, help ik je graag bij het vinden van een andere coach. Pas na de intake ontvang je een analyse, aanpak en offerte voor het gehele coachingstraject. Pas wanneer jij het groene licht geeft, gaan we van start. Tijdens onze samenwerking maak ik gebruik van verschillende methoden, zoals spelvormen, wandelsessies en visualisaties. Het draait allemaal om jouw ontwikkeling en jouw keuzes. Met verantwoordelijkheid en vertrouwen als fundament, streven we naar succes.

Durf jij de antwoorden te vinden en ze te omarmen? Samen gaan we op zoek naar jouw innerlijke waarheid. Neem vandaag nog contact op en start je reis naar persoonlijke groei en succes.

Team coaching

Samenwerking is essentieel voor succesvolle teams, maar helaas ervaren veel teams blokkades die hun groei belemmeren. Ik geloof in ontwikkelingsgericht coachen, waarbij we gezamenlijk doelen formuleren en werken aan het overwinnen van obstakels. Ik help jullie als team om inzicht te krijgen in wat jullie tegenhoudt en hoe jullie dit kunnen doorbreken. Met behulp van systemisch werk en organisatieopstellingen brengen we onderliggende patronen aan het licht. Als coach ben ik er om jullie te begeleiden, maar jullie als team dragen de verantwoordelijkheid voor jullie eigen groei. Samen zorgen we ervoor dat het team meer wordt dan de som der delen. Voor we aan de slag gaan, hebben we een intake om te bepalen of ik de juiste coach ben voor jullie vraagstuk. Als dat niet het geval is, help ik jullie graag bij het vinden van een geschikte coach. Pas na jullie goedkeuring gaan we van start met een uitgebreide analyse, aanpak en offerte voor het coachingstraject. Geef het groene licht en laten we samen werken aan het succes van jullie team!

Gezinscoaching

Ontdek de kracht van liefdevolle gezinscoaching voor een gelukkig en harmonieus gezin. In de afgelopen ruim 25 jaar heb ik talloze gezinnen, inclusief samengestelde gezinnen, gecoacht. Vaak ontbreekt het in gezinnen aan ruimte voor het individu, terwijl liefde juist de drijvende kracht is. Ik help gezinnen om te ontdekken wat ieder familielid werkelijk wil en belangrijk vindt, met behulp van systemisch werk en familieopstellingen. Door inzicht te krijgen in de onderstroom en belemmerende gedachten, kunnen we samen bouwen aan een liefdevolle samenwerking binnen het gezin. Tijdens een persoonlijke intake bepalen we gezamenlijk of ik de juiste coach ben voor jullie. We hebben eerst een intake-gesprek en pas als jullie het groene licht geven, starten we met een analyse, aanpak en offerte voor het coachingstraject. Jouw gezin verdient geluk en harmonie, en ik help jullie daar graag bij.

Relatie coaching 

Ontdek de kracht van gezonde relaties en vind balans in jullie relatie. In een relatie is het essentieel om ruimte te geven aan elkaar, terwijl je ook jouw eigen behoeften en grenzen respecteert. Als ervaren coach help ik jullie om de onderliggende dynamieken in jullie relatie zichtbaar te maken. Samen onderzoeken we waar de pijn, verdriet en frustratie vandaan komen en of er nog liefde aanwezig is. Ik sta niet tussen jullie als coach om jullie bij elkaar te houden, maar om jullie te begeleiden bij het ontdekken van jullie eigen pad. Met behulp van systemisch werk en andere instrumenten krijgen jullie helderheid over jullie keuzes en kunnen jullie groeien als individuen en als koppel. Tijdens een persoonlijke intake bepalen we samen of ik de juiste coach ben voor jullie. Pas als jullie het groene licht geven, starten we met een analyse, aanpak en offerte voor het coachingstraject. Jullie verdienen een liefdevolle en evenwichtige relatie, en ik sta klaar om jullie daarbij te ondersteunen.

Tarieven:

Aangezien jij uniek bent en iedere coaching maatwerk is, hanteer ik geen standaardtarief. Ik maak voordat we beginnen met de coaching vooraf wel een analyse, een aanpak en bijpassende offerte. Zo weet je altijd waar je aan begint. Volgens mij heb je daar meer aan. Neem contact op, dan kunnen we een intake plannen.